Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Night Life
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
DJ Stečajni na Ptuju !?!?
Pojdi na stran   <<        >>  
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
zvone
Jun 13 2008, 08:30AM
Registriran član #1659
Pridružen: Dec 22 2004, 12:22PM

Sporočila: 747
..to mi deli..Thumbs%20Up

[ Urejeno Jun 13 2008, 08:30AM ]
Nazaj na vrh
mister-dean
Jun 15 2008, 17:16PM
Registriran član #51
Pridružen: Jul 18 2003, 16:52PM

Sporočila: 150

Berem temo pa se najraj ne bi vitku, ker hujš pa ni...sam tale del se tiče pa mene pa je napisan zelo prilagojeno....

djsergy je napisal ...

...bilo je leta 98 ko sem prišel iz atlantide sg v celje v jungle, še dokaj zelen dj in sem sprejel rezidenco ravno v obdobju ko se je dj pero ki je bil 10 let nazaj eden najbol cenjenih dj-jev na celjskem , prestavil v konkurenčen lokal casablanko katero pa je ravno v tem obdobju takratni najemnik  tomi lajbaher opremil z fantastičnim lightom in norim ozvočenjem, to je bila zmagovcalna kombinacija, proti kateri se nebi mogel upreti nihče od vas, enostavno je jungla šla u k***c in jaz sem vztrajal do zadnjih izdihljajev upajoč da jo bomo zagnali nazaj, ampak se ni dalo...


prvo kot prvo je bilo leto 1999...
V tem obdobju je v Jungle delal DJ Pero (velenjski ne LJ-ski) in zadnjih 5 mescov z njim še DJ Dean. Z oktobrom je Tomaž Laibacher zaposlil Pero-ta (seveda za večjo plačo) v studiu Life,  in DJ Dean-a v club Casablanca. Medtem je g. Stopar (lastnik Jungle) iskal novega DJ in ponudil se je DJ Sergy.
Zvok in sound u casablanki je bil že prej poštiman. "Zmagovalna" kombinacija je bla zgoraj omenjena manipulacija in močen program v prvih mesecih. Tam sma bila rezidenta za glasbo DJ Dean in DJ Primož. Čez dobre pol leta je v Casablanko prišel DJ Pero, ker je iz DJ vrst odhajal DJ Primož.
Na mlin nam si nam šel tudi Sergy sam, ker nisi poznal scene v Celju tvoj glasbeni izbor pa ni bil na mestu.

B52 pa je začel uspešno delovati ko je v Šentjur prišel Mr. Andy DJ in sodelovanje z radiom Fantasy, vendar naj o tem več pove Tinny (Andy ne sodeluje na forumu), sam o tem veliko več ne vem.

Mogoče en nasvet. Sodelujte v lokalih, ki si vas sami želijo glede na vaše delo ter v lokalih, kjer mislite, da ste sposobni in primerni za delo. Ne usiljujte se in ne hvalite se kako ste dobri...ker mogoče niste dovolj. Problem večine slovenskih DJ-jev je, da precenijo svoje znanje in sposobnosti. Samo mixanje ni problem (vsak se lahko nauči mixati), glasba v tem času tudi ni problem (vsi obvladajo piratstvo) ampak vsak pa žal nima žilice za DJ-a.

LP

mister-dean2008-06-15 16:17:10

[ Urejeno Jun 15 2008, 17:16PM ]
Nazaj na vrh
djsergy
Jun 16 2008, 01:58AM
Registriran član #283
Pridružen: Oct 07 2003, 04:20AM

Sporočila: 154

dejan ne seri klamf, leto 98 je bilo, pero je zaèel delat takoj po enem mesecu casi , kljub temu da je imel v pogodbi napisano da ne sme vsaj leto dni vrtet v konkurenènih lokalih, (tako je dejal stopar, jaz te pogodbe  nisem videl) kar se tice cassablanke vam dam z veseljem telefonsko od laibaherja pa samo preverte, kaj se je dogajal, ni niti en teden nazaj ko sva se z tomijem laibaherjem (takratnim najemnikom case) pogovarjata toèno to , kaj se je takrat dogajalo,kar se tièe glasbenega izbora je slo tako majhna da ni opredeljeno na mesta kje se kaj posluša, morda so specifièni komadi ki gredo samo na doloèenem podroèju skozi ampak jih je zlo malo, kar se mojga glasbenga izbora tièe, imam prièo da je sam stopar govoril okoli, :  .. zdaj pa imam konèno dobrega d-ja.. to vam lahko potrdi takratni hišnik v jungla (robi) jaz sem bil tam dejan jaz sem živel za jungle tri leta, in verjetno vem zakaj je propadlo vse skupaj.jaz ne govorim stvari na pamet, vse kar sem kadarkoli napisal na tem forumu lahko tudi dokažm,b52 ni nikdar zalavfal andy, kar se njega tièe ne bom dajal komentarja, ampak moje skromno mnenje , brez radia fantasy nebi za andy-ja nikdar nihèe slišal, med konkurenco ki jo je imel za naj dj-ja ni bil problem zmagat, èe bi mene dal kdo na to listo bi ga ddirektno tožil.torej b52 ja zalavfal metodyjev sistem dela, katerega je skopiral tini od metoda res je da tini ni znal mixsat in se mu še danes ne da, in res je da je andi mixsal namesto tinija za moje pojme neokusne mikse , pod katere se jaz osebno nebi nikdar podpisal in glasba ki jo je  vrtel ne bi komentiral , lahko pa povem da je šefica lokala 1517 na rogli kjer je andi delal preden je zaèel v b52 , ko je slišala direktn prenos dejala poponoma izti komadi kot pred 10.imi leti pri nas , niè e ni premenil. tko da dejan bodi realn , èeprav vem da me ne moreš že od tistega prvega dne iz jungle in sori tu si me spet prikazal kot luzerja
djsergy2008-06-16 09:20:15

[ Urejeno Jun 16 2008, 01:58AM ]
Nazaj na vrh
mister-dean
Jun 17 2008, 15:01PM
Registriran član #51
Pridružen: Jul 18 2003, 16:52PM

Sporočila: 150
Povem stran, ki je ti mogoče nisi v videl in jo tudi mogoče nočeš sprejet zato , ker ne gre ravno na tvoj mlin. Nimam pa osebno nič proti tebi, moti pa me spreminjanje oz. prilagajanje dejstev.

Zdej mi hočeš dopovedat neke stvari kot da nimam možganu pa da nevem kaj se okol mene dogaja...bilo je leto '99; pero ni začel po 1 mesecu; sploh pa se ne zagovarji z lajbaherjem, ker je bil ravno on tisti, ki je prispeval k tvojem "slovesu".

Kaj se je dogajalo v Jungle takrat, po tvojem prihodu (in ostalih) v tej temi ni pomembno. Jungle se je spraznila, Casablanca pa napolnila. Zakaj? Ljudje so sami precenili, kje je bolše. Da pa glasba ni pomembna tu si pa močno mimo usekal glede na to da si DJ. Lahko imaš isto fonoteko od kogarkoli, pa če ne znaš precenit in odvrtet večera z pravo rdečo nitjo ti vse skupaj nič ne pomaga.

Kaj nekdo govori je lahko čisto relativno. Lahko Stopar govori, da si najboljši dj, lahko sam govoriš da si najboljši, lahko maš cel gang za sabo, ki bojo govorili da si najboljš...dejstva in rezultati štejejo in tega (brez zamere) pri tebi ni.
Ne me narobe razumet in mislit, da zdaj jaz nekaj čez tebe govorim...za tvojim hrbtom ima sigurno še kak tvoj največji "podpornik" kaj za povedat. Razlika je, da imam jaz rad resnico in da povem kaj mislim in ne govorim za hrbtom. Zato sem se tudi oglasil.
Pri vsakem človeku si ustvarim svojo sliko, pri tebi sem si jo ko sem te prvič poslušal...torej nekje tri tedne pred  tvojim "prevzemom" v Jungle, ko si prišel, začel vrteti ob 2 in končal nekaj čez 4, ko si spraznil lokal...


Andyja zgleda ne poznaš in ne poznaš njegovih referenc. Ima svoj način dela, izbor glasbe in svoje mixe. Skratka je ljudem všeč. Pred  letom je zapustil B52  in je sedaj na Bowlingu v Celju rezultate pa ni treba pisat. Tudi men ni všeč kaka glasba se je vrtela v B52 in tudi kaka se vrti na Bowlingu. Ampak je primerna za publiko, ki pač hodi tja. Poslanstvo komercjalnega dj-ja je prilagajanje.


[ Urejeno Jun 17 2008, 15:01PM ]
Nazaj na vrh
SAMO
Jun 17 2008, 15:28PM
Registriran član #454
Pridružen: Nov 26 2003, 17:03PM

Sporočila: 498
Kak se vam da kregat cele dneve LOL LOL

[ Urejeno Jun 17 2008, 15:28PM ]
Nazaj na vrh
peter_k
Jun 17 2008, 16:09PM
Registriran član #5779
Pridružen: May 25 2008, 16:11PM

Sporočila: 44

Moram se oglasit, enostavno moramBig%20smile glede sergya, ker se tako hvali, da ga postavim na realna tla: nekaj časa je delal na Štuk-u v Mariboru(nevem terminov ampak vem, da sem ene parkrat naletel na njegovo... "mino"LOL) in kaj je tip vrtel ob pondelkih? Barbie girl, heleno blagne, ene 10x na noč ne grem na kolena, same djt remixe, na majku se te tak nič ni razumelo... sory Štuk pa taka glasba & animacija? hehe NOTDead To je problem, vsi mislijo, kao nek dj pa da bo v vseh krajih in diskačih nardil ist vtis, večkrat bi blo treba prej obiskat lokal kot GOST šele nato se ponudit kot dj!


P.S. Aja kdo sem? Kelnar če vas že tko zanima(s posluhom za glasbo, predn me vsi napadete od kdaj se kelnarji spoznajo na muzkoEmbarrassed). Saj že vrsto let kelnarim po različnih lokacijah.

Lp Wink
peter_k2008-06-17 15:11:31

[ Urejeno Jun 17 2008, 16:09PM ]
Nazaj na vrh
djsergy
Jun 18 2008, 02:13AM
Registriran član #283
Pridružen: Oct 07 2003, 04:20AM

Sporočila: 154
sergy je popolnoma na realnih tleh in ni nikdar letal po zraku, aja včasih z avionom :) , upsm si pa it v katerikoli lokal v slo in tudi izven meja slovenije
in z svojim repertuarjem ki lahko zajema tudi barby girl in heleno blsgne če je treba (katerih dveh nisem nikdar vrtel v štuku imam namreč zaradi takšnih škodoželjnih kelnerjev še vedno vse posnetke iz štuka in lahko to kadarkoli dokažem) pa vse tja do najbolj modernih ritmov, dokažem da mi delate celo mojo kariero veliko krivico, če psč vsm ni všeč moje delo, se pač lepo brigajte zase. za delo v štuku so se potegovali takrat še trije dj-ji in če so šefi izbrali po tvoje nesposobnega kljub temu da so nas vse prej preizkusili , potem verjetno šefi vejo majn od kelnerjev
hura , moja ideja je da začnejo kelnerji vodit lokale
vidim da je najbolje da neham komentirat tele bedarije , ker potem me vsaj ne jezi dejstvo da je v slo res samo škodoželstvo in favšija
aja btw tu se razpravlja o metodu in li-ju kakor vem



[ Urejeno Jun 18 2008, 02:13AM ]
Nazaj na vrh
peter_k
Jun 18 2008, 09:26AM
Registriran član #5779
Pridružen: May 25 2008, 16:11PM

Sporočila: 44
Stari pa koga ti farbaš? Pisanke so se letos že farbale!
Misliš, da jaz, oz mi kelnarji nismo zvedli ka se je dogajalo na vašem sestanku? Sploh pa kar se tebe tiče, ene 10x si mel probno, na koncu so te vzeli ne kr si bil kao najboljši, ampak iz čisto preprostega razloga - da si jim nehal težit! Pa komadi so bli takšni, lej, vse se zve. Nočem ti nič slabega, dejstva so pač dejstva, ampak ne mislim vpletat takratnih šefov na forum da potrdijo zgodbo, samo če bo treba...

Lp.


[ Urejeno Jun 18 2008, 09:26AM ]
Nazaj na vrh
turbodizl
Jun 19 2008, 00:13AM
Registriran član #5454
Pridružen: Dec 03 2007, 22:52PM

Sporočila: 100
sergio, daj obesi ze slušalke enkrat na klin pa suči še samo priložnostno, torej na abrahamu od strica, rojstnem dnevu sestričnine sošolke itd.Pa se ne spuščaj v resne debete , resnih djev. Najdi si nekaj drugega, ne vem, mogoče telefonska prodaja ali kaj podobnega.Pa ne hodi ven s takimi , da boš koga tožil.Za lakiče nimaš kaj šele za odvetnika. pa tipkovnico si nabavi s pikami in vejicami.

Lp, turbodizl


[ Urejeno Jun 19 2008, 00:13AM ]
Nazaj na vrh
Salso
Jun 19 2008, 12:12PM
Registriran član #4380
Pridružen: Aug 06 2006, 15:07PM

Sporočila: 39
peter_k je napisal ...
Sploh pa kar se tebe tiče, ene 10x si mel probno, na koncu so te vzeli ne kr si bil kao najboljši, ampak iz čisto preprostega razloga - da si jim nehal težit! Pa komadi so bli takšni, lej, vse se zve.

 
more pa bit talent šef, ki vzame djja, da mu neha težit Big%20smile sam sebi je dal focn LOL


[ Urejeno Jun 19 2008, 12:12PM ]
Nazaj na vrh
Pojdi na stran   <<        >>   

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay