legal02.JPG
 
mister-deejay.com, 2010 Vse pravice pridržane
 
Splošni pogoji uporabe spletne strani www.mister-deejay.com
 
Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, reproduciranje, razpečevanje, ali kakršnokoli drugo posredovanje pisnega, audio ali grafičnega materiala delno ali v celoti brez pisne odobritve uredništva.
 
To velja za vse grafično, audio, pisno gradivo ali gradivo kakršnekoli druge oblike na strani www.mister-deejay.com ter na vseh njenih poddomenah in straneh.
 
Če imate dodatna vprašanja v zvezi s spletno stranjo nas kontaktirajte na e-mail info@mister-deejay.com
 
Izjava o varovanju zasebnosti
 
Spletna stran zajema vse spletne strani na naslovu www.mister-deejay.com (v nadaljevanju: Spletna stran).
 
Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je podjetje VD TEHNIKA David Vrtin s.p.
 
Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno.
 
Sledenje uporabe Spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.
 
Kakršnikoli podatki, ki jih podjetje VD TEHNIKA David Vrtin s.p. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo podjetja VD TEHNIKA David Vrtin s.p. ter dejavnosti, ki jo izvaja.
 
VD TEHNIKA David Vrtin s.p., pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).
 
Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke, ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov.
 
Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Spletne strani.
 
Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika.
 
DoubleClick DART piškotek
.:: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.mister-deejay.com
.:: Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.mister-deejay.com.si in drugih spletnih strani
.: :Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html
 
Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense
 
Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.mister-deejay.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite. www.mister-deejay.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.
 
Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.mister-deejay.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.
 
Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev Spletne strani. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.
 
Če imate dodatna vprašanja v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov na Spletni strani nas kontaktirajte preko e-maila: info@mister-deejay.com