Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Radio MRDJ :: In-The-Mix
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Dj Sly Steel In The Mix #94 (10.7.2012)
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
David
jul 09 2012, 21:58
Mister DJ, D@D

Registriran član #95
Pridružen: jul 27 2003, 15:45

Sporočila: 548
intm05-djsly01w.JPG

Najrealnejše Dj-ske zgodbe v programu Radia Mister Deejay vam serviramo vsak torek ob 20:00 v oddaji Mister Deejay In The Mix (repriza v nedeljo ob 14:00)

Tokrat za vas ponovno miksa Dj Sly Steel!

Kdo je Dj Sly Steel? 
 
Prvič se sreča z mešalno mizo in parom Technics-ovih kasetarjev še kot osnovnošolec v Diskoteki Pink Panter na Drenovem Griču, katera že dolgo ne obratuje več.
Nato kot najstnik začne obiskovati diskoteke in ena od teh, ki je pustila pečat v njem in kjer se je dokončno okužil z mešalkami in gramofoni, je bil Club Nauportus na Vrhniki, kjer je visel ob dj kabini, ter gledal DJ-ju pod prste.
 
intm05-djsly02w.JPG
 
Ker se je hotel vsekakor poizkusiti za mešalno mizo tudi sam, je končno dobil priložnost leta 1995 v Diskoteki Super Li v Bizoviku, kjer ga je v roke vzel Tey DJ in mu kot svojemu prvemu učencu razkril osnove djanja.
 
Skupna pot ekipe v Super Li-ju se je hitro končala in šli so vsak po svoje. Vmes je končal srednjo šolo, ter od leta 1998 do 2002 vrtel v BJ pub-u na Vrhniki. Vmes si je gradil še poslovno kariero, katera je leta 2005 dosegla prelomnico z ustanovitvijo lastnega podjetja, katero pa z glasbo nima nič skupnega. Vsled njegove poslovne kariere si je od odhoda iz BJ pub-a, pa do konca leta 2006 vzel premor na DJ področju, nato pa ga je jeseni 2006 spet »zagrabilo«.
 
intm05-djsly03w.JPG 
 
Povezal se je z mentorjem iz Super Li-ja in spet so začeli ropotati. Najprej deljena rezidenca v Grajskem pubu v Radovljici, Lucky Luke na Trebiji, trenutno pa ima deljeno rezidenco v diskoteki Studenec na Vrzdencu, ter spet v BJ pub-u na Vrhniki. Seveda pa se ne brani povabila v diskoteke in klube tudi drugje, vrti tudi v Bachus centru LJ, gostoval je tudi v bivšem Manila klubu, ter sedanjem Extremu, Million, Grajski park Logatec, Mareke Logatec, Cocoa LJ,Studio club Škofja Loka,...
 
intm05-djsly04w.JPG
 
S fanti iz BPM Groupa se je spoznal na Dancefloor DJ competitionu, kjer so se stkale zelo močne prijateljske vezi, vsled tega se jim je spomladi leta 2009 tudi pridružil. Skupaj so vrteli na Summerstars partyu v Škofji Loki, na Trebiji na Dancefloor goes oldie vol.2, Pokaži svoj talent vol.1 v Planetu Tuš v Kranju, 1st BPM Facebook party v Železnikih, DiscoNautica 2009. Pripravljal je tudi mixe za radijsko oddajo Dance now na Radiu Salomon, katera se je vrtela ob petkih in sobotah zvečer.
 
Blizu mu je vokalni komercialni house, nikakor pa se ne brani dobrih starih oldiesov, s katerimi se res da narediti vrhunsko FEŠTO.
 
 
     
Ne zamudite, ta torek ob 20:00 Dj Sly Steel predstavlja svojo Djsko zgodbo v oddaji Mister Deejay In-The-Mix... :D
(repriza v nedeljo ob 14:00)
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay