Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Radio MRDJ :: In-The-Mix
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Dj Teo In The Mix #75 (28.2.2012)
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
David
feb 28 2012, 17:46
Mister DJ, D@D

Registriran član #95
Pridružen: jul 27 2003, 15:45

Sporočila: 548
Dj Teo In The Mix

Najrealnejše Dj-ske zgodbe v programu Radia Mister Deejay vam serviramo vsak torek ob 20:00 v oddaji Mister Deejay In The Mix (reprize v četrek ob 11:00 in nedeljo ob 14:00)

Tokrat za vas miksa DJ Teo Iz Velenja!

Kdo je Dj Teo? 
 
Teo, pardon DJ Teo je z svojim več kot 20. letnim DJ-skim delom dodobra predan nočnemu in klubskemu življenju. Skorajda ga ni nočnega kluba in diskoteke v SV Sloveniji, kjer ne bi deloval. Od Disco Cluba S, diskoteke Super Li, Club Maksimilijan, Inter Club, Jack, Disco Puby, Club Saloon, Discoteca Vienna, Masai, Eldorado, Shake Club,Caffe Salsa, Terazza, Bowling Planeta Tuš Celje in Maribor in še bi lahko naštevali. Navkljub vsem spremembam in trendom, ki so se menjevali skozi vsa ta leta je še vedno predan svojemu lahko bi rekli več kot hobiju. Biti DJ je v zadnji letih zelo dober posel, kar dokazuje tudi to, da je Teo že več kot tri leta eden redkih uradno registriranih DJ-ev v Sloveniji. Še vedno prisega na DJ-sko delo s klasičnimi analognimi gramofoni, vendar je razvoj tudi na tem področju zelo napredoval zato se v zadnjih letih bolj kot ne poslužuje vrtenja glasbe z CD gramofoni proizvajalca Pioneer. Tudi mix je v celoti zmiksan s prej omenjenimi gramofoni.

Za dobro Dj-sko in radijsko delo pa ni dovolj samo vrtenje glasbe ampak je potrebno veliko časa posvetiti tudi spremljanju glasbenih trendov, ki jih narekujejo glasbene velesile okrog nas (Nemčija, Anglija, ZDA, Belgija, Nizozemska, Španija, Švedska..., Italija). To so tudi države, kjer je prisotno zelo močno klubsko življenje in od koder prihajajo najboljši DJ-i sveta. Teo pravi, da so na njegov glasbeni okus v teh letih najbolj vplivali trendi, ki jih je in jih še vedno narekuje naša zahodna soseda Italija. Po vseh izkušnjah, ki jih ima z našimi sosedi, kjer je nenazadnje v vseh teh letih nabavil kar zajeten kupček gramofonskih plošč in bil priča že kar nekaj sejmom, ki jih vsaki dve leti prirejajo v mondenem mestu Rimini, kjer je na ogled vse naj naj okrog nočnega življenja, mu nekako najbolj ustreza tako glasba in stil življenja v Italiji.
 
DJ Teo se tako ali drugače spoprijema z radijskim delom že od leta 1991, ko je začel z vodenjem avtorskih glasbenih oddaj o diskotečni glasbi, kakor jih tudi sam imenuje. Radio Velenje je bila njegova prva radijska »postaja«. Z leti so prišle izkušnje in tako se je leta 2002 pridružil ekipi DJ Company, ki s svojo kreativnostjo navdušuje poslušalce Koroškega radia že vrsto let. Tri leta nazaj ga je bilo moč slišati na frekvencah radia Fantasy kot avtorja in voditelja oddaje Fantasy DJ Show. Hočeš nočeš pa ga je pritegnil tudi mikrofon Radia Celje. Pridružite se mu lahko vsak petek po osmi uri zvečer, ko boste vse kaj drugega kot samo poslušalci Radia Celje. Lahko boste plesali, peli, seks... oziroma se tako ali drugače zabavali v oddaji Clubbing z DJ Teom.

V zadnjih leti pa je Teo aktiven predvsem kot DJ na prireditvah javnega značaja, ki se navezujejo predvsem na šport (Razglasitev Naj Športnika, Razpnimo Jadra, Smučarski Izziv…).
Na koncu bi rad pohvalil tudi ustvarjalce spletnega radia Mister Dee Jay, ki so starostno in po delovnem DJ-skem stažu blizu mene. Lahko smo le srečni, da tudi v Sloveniji obstaja radio na katerem je moč 24 ur na dan slišati glasbo, ki se je ali pa se vrti v nočnih klubih povsod po svetu. Vsa čast in spoštovanje do njihovega ustvarjalnega dela vsaj z moje strani. Na koncu pa bi rad predvsem mladim slovenskim DJ-em položil na dušo, da je biti DJ privilegij, ki pa ga moraš znati negovati in vzdrževati. Res je, da je ta posel povezan tudi z denarjem, ampak dober DJ je tisti DJ, ki vrti z dušo in ljubeznijo do glasbe. To se čuti tudi na njegovih nastopih. Obilo užitkov ob poslušanju mojega miksa predvsem pa programa Radia Mister Dee Jay.

DJ Teo 
Dj Tommy Boy je 25 letni dj iz Prekmurja, natančneje iz Murska Sobote!
Svojo kariero oz. dj-sko pot je začel leta 2001 pri rosnih 16-ih letih, kot »warm up« dj v diskoteki Sfing's Club (Fikšinci) pod okriljem takratnega resident dj-a in dobrega prijatelja Dj Tey-a kateri pravi, da je Dj Tommy Boy kot dj izjemno hitro napredoval!
Sam Tommy nam je zaupal, da je skoraj ves zaslužen denar kot »warm up« dj zapravil za vinyl plošče, katerih se je do danes nabralo že za okrog 1000…
Po odhodu Dj Tey-a v začetku leta 2004, je dobil priložnost in postal resident dj diskoteke Sfing's Club v Fikšincih! Delo resident dj-a je v omenjeni diskoteki opravljal vse do konca leta 2007! V teh sedmih letih je kot dj deloval tudi v zelo poslušani oddaji Warm Up Base na radiu Viva (Murska Sobota)! Skupaj z moderatorjem oddaje in dobrim prijateljem Primožem & Dj Teyem so skrbeli, da so se poslušalci dobro ogreli pred nočjo v diskoteki Sfing's Club!
Konec leta 2007 ga je pod zanesla v sam center Murske Sobote, natančneje v Caffe Spartacus! Tam je kot resident dj deloval dobri 2 leti in pol, vse do lanskega leta 2010!
Tommy najbolj prisega na Commercial Dance, Hands Up, Commercial House & Electro House glasbo in dodaja še, da brez glasbe (pa kakršna koli že je) enostavno NE GRE!
Vrtel in gostoval pa je tudi po raznih diskotekah, klubih in lokalih širom Slovenije, kot so npr.: klub LIPA (Sp. Pirniče pri Medvodah), BACHUS (Ljubljana), diskoteka FUN FACTORY (Ljubljana), EVROPA (Ptuj), diskoteka BLACK & WHITE (Beltinci), diskoteka DIANA (Murska Sobota), AVENUE (Maribor), UNISEX (Murska Sobota), ROŽMARIN (Maribor), KMŠ (Maribor),DOWNSTAIRS (Gornja Radgona),...
Na svoji dj poti spoznal tudi nekaj tujih dj-ev (sedaj prijateljev) in producentov in tako prodrl tudi v sosednjo AVSTRIJO ter vrtel in gostoval po raznih diskotekah in festivalu:
-DONAU INSEL FEST 2008 (WIEN-DUNAJ) with CLUBRAIDERS (Dj Boozeman)
-BOLLWERK (Bärnbach) 2009
-diskothek G2 (Villach) 2008
-disco EXCALIBUR (Deutschlandsberg) 2008
-LAAVA LOUNGE (Bad Radkersburg) 2009
Dj Tommy Boy še naprej sodeluje z radiem Viva (www.radioviva.si) in je avtor kar dveh oddaj oz. dveh mixov, ki jih za Vas pripravlja tedensko:
-REPARTO DJ (vsako SOBOTO od 20:00 do 22:00) (Commercial Dance & Hands Up) in
-DJ HOUSE NATION (vsak PETEK po 23.uri) (Commercial House)
Sodeluje pa tudi z radiem Salomon (Ljubljana) in občasno pripravlja DANCE NOW MIX!
Kar se tiče produciranja glasbe oz. lastne produkcije pa pravi, da ima močno voljo in željo po tem (za kar do sedaj ni bilo časa zaradi študijskih obveznosti) in da bi v prihodnje rad deloval tudi na tem področju!
http://www.facebook.com/pages/DJ-Tommy-Boy/1670231333087

Ne zamudite, ta torek ob 20:00 Dj Teo predstavlja svojo Djsko zgodbo v novi ediciji oddaje Mister Deejay In-The-Mix... :D


[ Urejeno feb 28 2012, 17:47 ]
Nazaj na vrh
David
feb 28 2012, 23:00
Mister DJ, D@D

Registriran član #95
Pridružen: jul 27 2003, 15:45

Sporočila: 548
Še playlista:
  RADIO MISTER DEEJAY PRESENTA - DJ TEO IN THE MIX
AFROJACK FEAT. SHERMANOLOGY – Can't Stop Me (Club Mix)
GIANNI COLETTI & KEEJAY FREAK – Dare Me (Riccardo Gava & Derek Flynnz Remix)
LOVERUSH UK! FEAT. BRYAN ADAMS – Tonight In Babylon (Roger Shoh Remix)
IVAN GOUGH & FEENIXPAWL FEAT. GEORGI KAY – In My Mind (Axwell Extended Mix)
JACK HOLIDAYS & MIKE CANDYS – Children (Original Higher Level Mix 2012)
SUPERMODE – Tell Me Why (Axwell & Steve Angello Remix)
ALYSSA REID FEAT. JUMP SMOKERS – Alone Again (Steve Smart & Westfunk Club Mix)
DAVID GUETTA FEAT. NICKY MINAJ – Turn Me On (Michael Calfan Remix)
FRAGMA – Toca's Miracle 2012 (Plastic Funk Remix)
MICHAEL CALFAN – Resurrection (Axwell's Recut Club Version)
WHITNEY HOUSTON – How Will I Know (Van Hooft & Forever Kid Unoffictial Remix)
TAIO CRUZ FEAT. FLO RIDA – Hangover (Hardwell Extended Mix)
FLO RIDA – Good Feeling (Disco Fries Remix)
RIHHANA FEAT. CALVIN HARRIS – We Found Love (Chuckie Extended Mix)
DAVID JONES – E Samba (Original Mix)
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay