Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Natečaj: Remixiraj COLONIO
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
Simon
dec 27 2010, 12:57
Registriran član #74
Pridružen: jul 23 2003, 13:21

Sporočila: 90

 

Remixiraj Coloniu! Grupa Colonia i magazin Klik objavljuju natječaj za remix pjesme "Zavoli me u prolazu" ! Pokaži svoj mega-jumbo-turbo kung-fu talent u aranžiranju i produciranju moderne elektronske glazbe. Pošalji sms s ključnom riječi "colonia" na broj 67237 (6,10 kn) i dobit ćeš osobni kod s kojim možeš besplatno skinuti vokale i ostale elemente iz pjesme potrebne za remix (na ovoj stranici).
Redovno posjećuj stranicu klik.hr preslušavaj, komentiraj i ocjenjuj pristigla dijela! Budi zvijezda ! Remixiraj Coloniju i pošalji svoj remix
Remixiraj Coloniu!
Grupa Colonia i magazin Klik objavljuju natječaj za remix pjesme "Zavoli me u prolazu" ! Pokaži svoj mega-jumbo-turbo kung-fu talent u aranžiranju i produciranju moderne elektronske glazbe. Pošalji sms s ključnom riječi "colonia" na broj 67237 (6,10 kn) i dobit ćeš osobni kod s kojim možeš besplatno skinuti vokale i ostale elemente iz pjesme potrebne za remix (na ovoj stranici). Redovno posjećuj stranicu klik.hr preslušavaj, komentiraj i ocjenjuj pristigla dijela! Budi zvijezda !
Remixiraj Coloniju i pošalji svoj remix

Več: http://www.klik.hr/colonia/

 

Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay