Mister Deejay - The Best Of Dance Music
 
V juniju 2012 program Mister Deejay praznuje drugo leto obstoja in ob tej priložnosti je primerno da malce kronološko pogledamo kaj vse smo počeli dosedaj. 

Program Mister Deejay je v svoji usmeritvi že od vsega začetka unikaten pojav v slovenskem prostoru in kljub temu da se pojavljajo takšni in drugačni podobni projekti, se lahko pohvalimo da smo kot privatna internetna radijska postaja doživeli strm porast v vseh pogledih, kar se izraža na rekordnih številkah poslušalcev in novih navdušencih, ki prihajajo iz vse Slovenije, opazili pa so nas tudi v tujini.

S svojevrstno mešanico modernih popularnih skladb, ki jih dopolnjujemo s klasičnimi uspešnicami smo zasnovali platformo, ki je plod dolgoletnega truda in raziskav ter ima svojo dušo in svoj unikaten značaj. Z veseljem sodelujemo z lokalnimi dj-ji in producenti ter se trudimo približati moderno plesno glasbo čim večjemu številu poslušalcev. Prav tako vam nudimo orodja s katerimi lahko tudi vi vplivate na glasbeno opremo v obliki glasovanja, cilj pa nam je čim bolj prilagoditi program vašim željam in spodbujati poslušalce da postanejo aktivni soustvarjalci programa Mister Deejay.
 
V okviru tematskih oddaj z obema glavnima lestvicama (Official in Club) nezadržno plujemo proti številki 50, v oddaji In The Mix smo dosedaj gostili več kot 50 dj-jev iz Slovenije in tujine, v okviru Vikend Clubbinga vas ogrevamo s projektom Mixtime, četrtkovi večeri pa so rezervirani za bero preteklih uspešnic imenovano Back In Time.
 
  
 
Vse to in predvsem 24 urni servis z najaktualnejšo, najbolj mešano in najraznovrstnejšo glasbo vam nudi spletni radio Mister Deejay. Veseli nas, da ste z nami. Stay tuned...