Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Napovednik
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Space club 5.12.2008 DJ PHAT PHILLIE & GENERAL WOO
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
Space Club
dec 04 2008, 20:16
Registriran član #5957
Pridružen: okt 14 2008, 19:41

Sporočila: 24

Space club predstavlja:


DJ PHAT PHILLIE & GENERAL WOO


Space club Otočec ponuja vsem zabave željnim vrhunski glasbeni program in v goste vabi najboljše izvajalce različnih glasbenih žanrov. Po nepozabnih vesoljnih zabavah z glasbeniki kot so Neisha, Umek, Murat & Jose, Jonathan Ulysses, Sylvain in mnogih drugih bo Space club Otočec v petek, 5.decembra gostil legendarna hrvaška hip hop in r&b pionirja, glavna »kalibra« scene, ki osvajata domače in mednarodne vode.


 

DJ PHAT PHILLIE & GENERAL WOO sta vsak v svoji karieri izdala lepo število albumov, zasedla vrhove glasbenih lestvic, uresničila mnogo nepozabnih in odštekanih live koncertov po Evropi, ter sodelovala z mnogimi hrvaškimi in tujimi zvezdniki in na splošno veljata za mainstream gonilno silo hip hop & r&b scene.
 
GENERAL WOO ( tram11/blackout )
V svoji karieri je ustvaril že šest uspešnih albumov. Prve tri COVJECE NE LJUTI SE, VRUCINA GRADSKOG ASFALTA i TAJNA CRNE KUTIJE kot član legendarnega hip hop dvojca TRAM 11 ter samostojne tri albume «GENERAL WOO - TAKOZVANI», BAS JE LIJEP OVAJ SVIJET v sodelovanju s hip hop izvajalcem Nered-om in KRV NIJE VODA, na katerem gostujejo dobro poznani Edo Majka, Nered, Sasa iz TBF-a in Pro.

Zaradi njegovega slovesa so ga k sodelovanju povabili tudi mnogi drugi priznani domači in tuji glasbeni izvajalci kot so skupina Divas, Prljavo Kazaliste, Blackout project, Bolesna Braca, Edo majka, El de Sensei in dr. Neke Vsak izmed naštetih albumov je bil podprt s turnejami doma in v tujini, album Bas je lijep ovaj svet pa je doživel kar 35 live koncertov.

Nekatere pesmi z omenjenega albuma so bile uporabjene tudi v prvi hrvaški kriminalistični nadaljevanki BALKAN INC. Poleg dolgoletne in nadvse uspešne kariere se General Woo lahko pohvali predvsem z velikansko pripadnostjo publike in kot lastnik prestižne nagrade Crni Mačak, ki ga je prejel za najboljši hip hop album.
 
PHAT PHILLE (Blackout), (blackout/bumsquaddjz Zagreb)
poznan kot rezident in promotor razvpitih in razprodanih mesečnih Blackout Lounge večerov v priznanem Zagrebškem klubu Aquarius, kjer je že gostil vrsto zvezdnikov kot so Jazzy Jeff, DJ Premier De La Soul, Miri Ben-Ari, Royce Da 5’9”, Masta Ace, Raekwon, OC and Big L, Das EFX, Afu Ra, Tha Alkaholiks, Jeru The Damaja... je izredno dejaven in vpliven člen hip hop scene.

Začetki njegove kariere segajo v zgodnja devetdeseta, ko je z dj Frxom začel gostovati na Radiu 101, v vodilni hrvaški hip hop radijski oddaji imenovani Blackout Rap Show. Kasneje sta 10 obletnico te oddaje zaznamovala z Blackout 10 (The best of Hip Hop), kompilacijo najvplivnejših singlov izdanih s strani hrvaških hip hop izvajalcev. Phil je gostoval že v mnogih evropskih državah, znan je tudi kot redni gost številnih hrvaških TV oddaj, pojavil pa se je tudi na VIVA TV in MTV Europe. Med drugim je pisal tudi članke za številne vodilne svetovne hip hop revije vključno z Backspin in The Source. Intervijujal je glasbene zvezdnike 50 Cent, N.O.R.E., Wu Tang Clan, Ice T, Jazzy Jeff, DJ Premier...

Kot direktor svojega podjetja Blackout Entertainment upravlja s tremi najbolj vročimi evropskimi hip hop producenti - Koolade, Baby Dooks in Dash, ki so delali s priznanimi imeni kot so Erick Sermon, Redman, Lil’ Mo, Styles P, Fatman Scoop, Sean Paul, Fat Joe, Angie Martinez, Das EFX, Busta Flex, Samy Deluxe, Afrob, D Flame, Joy Danelane, Massive Tone, Curse, Afu Ra, Masta Ace, El Da Sensei, Consequence, Sadat X, Baby Bash, Pitbull, Masta Killa (Wu-Tang) , Miri Ben-Ari, Ghostface Killah…Njegovo podjetje sodeluje v promocijskih kampanjah za Olympus, Adidas, Rbk, Axe, Hennessy, Tuborg, poskrbi pa tudi za booking turneje zvezdnikov med drugim tudi za Naughty By Nature, Masta Ace, Tha Alkaholiks, 50 Cent, Styles P, De La Soul, OC, El Da Sensei…

Pred kratkim je bil Phil eden od sodnikov na tekmovanju za  European Heineken DJ ter pomagal pri produkciji hip hop oddaje MTV Block na MTV Adria. Je član mednarodne skupnosti didžejev imenovane »The Bumsquad DJ's«, pod istim imenom  izdaja tudi hrvaško rap revijo. Phil je predan svojemu delu v vseh pogledih in se zavzema za razvoj skupine producentov pod njegovim okriljem kot tudi splošen razvoj hrvaške hip hop scene kot pomemben del globalne hip hop evolucije. Publika ga obožuje, hip hop scena pa potrebuje za nadaljnji razvoj.

 
Do 22h prost vstop, po 5 EUR, po 24 uri 7 EUR.

 
Vstopi v svet vesoljne zabave.
Doživi Space!

Info: info@spaceclub.si | 041 24 55 96 | Grajska cesta 2
2 plesišči, Lounge bar& Discotheque | www.spaceclub.si



[ Urejeno dec 04 2008, 20:16 ]
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay