Mister Deejay :: Forumi :: ::Splošni Oddelek:: :: Vse Ostalo
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Iščemo DJ ja
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
neroX
dec 24 2010, 12:28
Registriran član #6902
Pridružen: dec 24 2010, 11:52

Sporočila: 1
Pozdrav!

Zopet se oglašam na forumu po zeloo dolgem času. Kolikor berem, vidim da zadeva še teče v isti smeri. Bil sem registriran pod nickom "-MiTjA-", ampak mi ga več forum ne prepozna. No pa nima veze, gremo debatirati za kaj pišem..
Stvar je taka. Iščemo DJ-ja za en manjši lokal. Trenutno je zadeva še v golem razvoju, ampak potrebujemo nekoga, ki ima smisel za glasbo ter vokalno animacijo. DJ bi bil zaenkrat kot rezerva, po vsej verjetnosti pa bi v prihodnosti dobil tudi svoj termin (nič ne obljubljam, ker je vse odvisno kako se bo zadeva odvila). Pogoji za DJ ja so:
- resnost
- dobra vokalna animacija
- nek smisel za miksanje
- in predvsem želja do dela
Izkušnje so zaželjene, ampak vsekakor niso pogoj. Priložnost dajemo vsem, ki imajo veselje in željo po zabavanju ljudi. Na ZS, ali mail (m_i_t_j_a@hotmail.com) mi napišite eno kratko predstavitev, reference, link do kakšnega miksa, kontaktne podatke, ter zakaj bi bili primeren kandidat. Verjetno pa bomo že hitro po novem letu kontaktirali enega in mu ponudili možnost.

Lokal je v okolici Slovenske bistrice, smo pa v projektu sami vredu ljudje, ki se trudimo da bi zadeva uspela. Zato se veselimo vseh, ki boste pripravljeni sodelovati z nami. SE VIDIMO!

lp
neroX
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay